headerpartners

Welkomstwoord

Het bestuur en alle leden van de Koninklijke Witte Duivels Tennisclub vzw heten u van harte welkom op deze website.
Onze club is de oudste tennisvereniging van Brasschaat en werd in 1930 opgericht aan het toenmalig hotel La Chapelle te Sint Mariaburg. In 1962 werd de huidige locatie ingehuldigd. Door de jaren heen werd er steeds opnieuw geïnvesteerd om de club zo aantrekkelijk mogelijk te maken en te behouden. Wij zijn dan bijvoorbeeld ook zeer fier om als enige Brasschaatse tennisclub, gratis binnenterreinen ter beschikking te stellen van onze leden tijdens het (soms regenachtige) zomerseizoen.

Door de warme en familiale sfeer op de club is het enorm fijn om tijdens de zomer op het zonnige terras te vertoeven en tijdens de winter gezellig aan de bar of in zetels iets te drinken na de sportieve activiteiten.

Mede dankzij de kindvriendelijk aanpassingen, hebben wij de laatste jaren vele jonge gezinnen kunnen aantrekken. Zo blijven de oudere leden ook jong en up to date! Door de enorme samenhang van de leden kent iedereen bijna iedereen wat onze sterkste troef is. Nieuwe leden voelen zich dan ook onmiddellijk opgenomen en thuis binnen onze club.

Indien u geïnteresseerd bent om lid te worden, klik dan door naar “inschrijvingen”. Via deze website kan u reeds een antwoord terugvinden op de meest voorkomende vragen.

Witte Duivels telefoonnummer: 03/665.15.36

© 2015 Koninklijke Witte Duivels | 03 665 15 36 | Website by Procor | GDPR